BÖCKER

Här nedan presenteras mina böcker, med den senaste överst på sidan, därefter i ordning efter utgivningsår.

 

 Ljudböcker

Nu kan man även lyssna på hela den långa berättelsen om den förunderliga familjen Fernández. Boken finns på Storytel och är uppdelad i två titlar, ”Kronjuvelerna – Släktsagan” och ”Kronjuvelerna – Inferno”.

SläktsaganLyssna

InfernoLyssna

Kronjuvelerna – En släktsaga
(Preliminärt utgivningsdatum 24/2 2014)

Läs mer här

*

Det stora svenska vemodet
Av: Carina Dahl / 2009
Efron & Dotter

BESTÄLL

Introduktion / Ur pressinfo:

”Den helt fristående uppföljaren till romanen Familjelyckan och originalberättelsen i filmen / TV-serien Kronjuvelerna är någonting så märkvärdigt som en blandning mellan Saltkråkan och Gökboet. En storslagen vuxensaga som tar kärleken över könsgränserna in i en helt ny dimension. Här finns en bedövande smärtsam dramatik och omtumlande erotisk laddning som går rakt in i hjärtat. Handlingen är till stora delar förlagd till den svenska kusten, men tar oss också med till olika platser i Europa och delar av Afrika…/”

Läs mer om / – och ur boken här:

 

Familjelyckan
Av: Carina Dahl / 2008
Efron & Dotter

BESTÄLL
38:-

Berättelsen i boken Familjelyckan ligger till grund för innehållet i filmen och TV-serien, Kronjuvelerna. Del ett i min planerade romantrilogi.

Introduktion:”Den sorgligt obegåvade Fragancia Fernandez växer upp i en svensk småstad där allting kretsar kring skofabriken och ishockeylaget. Hennes mor är klen till hälsan och fadern begiven på kemiska experiment. När hon så småningom får en bror, föds han med Downs Syndrom – och en stor hemlighet. Han bär på ett hjärta av guld i sitt bröst…”

Läs mer om / – och ur boken här:

.

Tro, hopp och kärlek
Av: Carina Dahl & Per Åhlin / 2002
Rabén & Sjögren

SLUTSÅLD

I barnboken, Tro, hopp och kärlek, får vi möta alla de Dieselråttor och Sjömansmöss som fanns ombord på fartyget M/S Fideli innan skeppsråttorna i Julkalendern kom dit.

Läs mer om historik och bakgrund i rörledningarna här:

.

Kapten Costellos öden och äventyr i hamnarna bortom all ära och redlighet
Av: Carina Dahl / Illustrationer: Christina Röed
Redline Production

SLUTSÅLD
(Grattis till er som äger ett exemplar… Jag gör det inte!)

 

 

3 reaktion på “BÖCKER

 1. Den här sidan är omgjord, därför har alla gamla kommentarer försvunnit. Skriv igen, skriv något nytt, skriv för glatta livet. Men framför allt, tack alla ni som skrev!

 2. Hej

  Jag älskade Familjelyckan när jag läste den för några år sedan och här om dagen när jag tänkte på den insåg jag att de övriga böckerna i trilogin borde vara skrivna och släppta (bor inte i Sverige)
  Hur får jag tar på ”Det stora svenska vemodet”?

  Med vänlig hälsning,

  Amanda

 3. Pingback: En fin hälsning från Gotland – Malin Matson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.